Snima se serija "Gospodar prstenova"

Kompanija Amazon kupila je prava za snimanje serije "Gospodar prstenova", koja će se emitovati na njihovom striming servisu "Prajm video".
Snima se serija "Gospodar prstenova"
Foto: 021
Prema saopštenju kompanije, serija će se baviti pričom koja prethodi "Družini Prstena", prvom delu slavne trilogije Dž. R. R. Tolkina. 
 
Vorner je navodno o tome pregovarao i s Netfliksom i HBO-om, ali su prava na kraju pripala Amazonu. U pregovore je lično bio uključen i direktor Amazona Def Bezos. 
 
Trilogija "Gospodar prstenova" DŽ. R. R. Tolkina najpopularnije je i verovatno najznačajnije književno delo epske fantastike. 
 
Početkom 2000. novozelandski reditelj Piter Džekson adaptirao ih je u filmove koji su postigli ogroman uspeh i kod publike i kod kritike, a uspeh je krunisan trijumfom trećeg dela - "Povratak kralja" - na dodeli Oskara 2003, kada je osvojio nagrade u svih 11 kategorija u kojima je bio nominovan. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.