Denijel Dej Luis otkrio zašto napušta glumu

Jedan od najboljih glumaca svih vremena i trostruki oskarovac Danijel Dej Luis, otkrio je da je odluku da se penzioniše doneo tokom snimanja filma "Fantomska nit" (Phantom Thread) Pola Tomasa Andersona.
Denijel Dej Luis otkrio zašto napušta glumu
Foto: YouTube
Danijel Dej Luis je u intervjuu za "W" magazin govorio o ulozi modnog kreatora Rejnoldsa Vudstoka u novom ostvarenju reditelja Pola Tomasa Andersona, prenosi CNN.
 
Dej Luis je toliko ušao u lik Vudstoka da je naučio da šije, vežbajući mesecima sa šefom kostimografa u Njujorškom gradskom baletu. Glumac je otišao toliko daleko da je čak uspeo i da sašije jednu Balensijaginu haljinu, koristeći svoju suprugu Rebeku Miler kao model.  
 
Glumac, međutim, kaže da je uronivši u Vudstokov život, uz svu dramu koju je nosio sa sobom, upao u depresiju.  
 
"Pre nego što je počelo snimanje, nisam ni znao da ću da prestanem da glumim. Sećam se da smo se Pol i ja dosta smejali pre nego što smo snimili film, a onda smo prestali da se smejemo pošto nas je obojicu preplavio osećaj tuge", objasnio je Dej Luis.  
 
Po njegovim rečima, to je bilo otkrovenje. 
 
"Potpuno nas je iznenadilo: Nismo shvatili šta smo stvorili. Bilo je teško živeti s tim, i još uvek je", ističe Dej Luis koji je u junu iznenadio javnost objavom da se penzioniše.  
  • Fghhh

    02.12.2017 22:19
    There will be blood....fenomen
  • Izgovor

    02.12.2017 20:38
    Ako se "Reynolds Woodcock" izgovara Vudstok džaba mi sline godine učenja Engleskog kada ni osnovne stvari ne znam...
  • salajka

    02.12.2017 16:34
    ma da...
    Denijel Dej Luis napušta glumu već nekih 25 godina! Ako tako nastavi, zaista će je napustit, kada se penzioniše. Odličan glumac!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.