Ko će igrati u nastavku horora "It"

Jedan od najboljih i najuspešnijih prošlogodišnjih horora, "It", dobija nastavak, a internet je već prepun najava.
Na uloženih 35 miliona dolara, "It" se pretvorio u jedan od najvećih blokbasetra godine i zaradio više od 700 miliona u bioskopima. Iako svi već luduju oko toga ko će glumiti odrasle verzije klinaca iz jedinice, treba imati na umu da će se "It: Chapter Two" u bioskopima pojaviti tek 6. septembra 2019. 
 
Kao što već verovatno znate (posebno ako ste fanovi knjige ili miniserije iz devedesetih), radnja dvojke odvija se 27 godina kasnije što znači da omiljeni članovi "kluba luzera" imaju oko 40 godina. Najave su već pristigle pa je vreme da vidimo ko će ih zaigrati u nadolazećem filmu. 
 
Beverli Marš (Džesika Čestejn)
 
Čestejn je bila prva glumica koju su, izuzev Bila Skarsgarda koji će ponoviti ulogu klovna Penivajza, potvrdili za nastavak. Inače, glumica Sofija Lilis koja je glumila mlađu Beverli oduvek je želela da je kao odraslu glumi upravo Džesika Čestejn. 
 
Bil Denbrou (Džejms Mekavoj)
 
Iako angažman Mekavoja još uvek nije 100 odsto potvrđen, "Variety" piše da je Mekavoj u pregovorima za ovu ulogu još od aprila, a budući da nema novih informacija niti potencijalnih kandidata, mnogi predviđaju da je uloga već u rukama iskusnog glumca. 
 
Riči Tozijer Tozier (Bil Hejder)
 
Fin Volfhard, mladi glumac koji se pre filma "It" već proslavio ulogom u hit seriji "Stranger Things", u razgovoru s novinarima već je izjavio da bi jako voleo da ga u odrasloj verziji zaigra sve popularniji bivši SNL-ovac Bil Hejder. A "Variety" piše da su ga producenti i poslušali. 
 
Edi Kespbrak (Džejms Renson)
 
Džejms Renson već je iskusan u horor franšizama jer se pojavio si u filmovima "Sinister" pa mu ova tranzicija neće biti prevelik žanrovski skok. Isto tako, deluje i kao odličan izbor za ulogu Kaspbraka. 
 
Stenli Juris (Endi Bin)
 
Endi Bin možda nije superpoznat i nema baš naslova koje bismo mogli da istaknemo, ali mnogi ga znaju po ulozi Grega u seriji "Power". Uloga u nastavku mogla bi mu pokrenuti karijeru. 
 
Ben Henskom (Džej Rajan)
 
Osim ako ne pratite australijsku sapunicu "Neighbors", Džej Rajan verovatno vam je nepoznat, ali uzmemo li u obzir činjenicu da je upravo ta dugovečna sapunjara bila odskočna daska za mnoge slavne australijske glumce, nema sumnje da će se Rajan snaći u Holivudu. 
 
Majk Henlon (?)
Ovo je jedina uloga za koju još uvek nemamo informacija. Međutim, ovo je ujedno i uloga koja će morati pažljivo da se odabere jer upravo je Majk jedan od važnijih likova u nastavku što ovaj izbor čini posebno bitnim. Mnogi priželjkuju da uloga pripadne Čuetelu Edžioforu, ali još uvek nije poznato ko će biti stariji Majk.  
  • Vlada

    05.06.2018 09:58
    Film je fenomenalan. Roman je još bolji. Jako su dobro uradili što nisu film pravili striktno prateći roman. Dovoljno su velike devijacije od romana da se može slobodno gledati pre nego što se pročita ili obrnuto, a opet je osnovna nit dovoljno ispraćena da se može reći da je film pravljen po romanu.
    Jedino je sam početak kao preslikan iz romana i zato je početak i najstrašniji deo samog filma.
    Izbor glumaca je takođe odličan. Verujem da ih je King baš tako i zamislio.
  • Miki

    04.06.2018 01:30
    IT
    Retko glup film.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.