Rekord: Rag 'n' Bone Man prodao najviše kopija debi albuma u ovoj deceniji

Britanski pevač Rag'n'Boun Men postao je muški izvođač koji je prodao najviše kopija debi-albuma u ovoj deceniji.
Nedavno je Britanac svojim albumom Human zauzeo prvo mesto zvanične top-liste najpopularnijih albuma u Velikoj Britaniji.
 
Prema podacima kompanije "Official Charts", za nedelju dana je uspeo da proda 117.000 kopija albuma, a od toga je 67 odsto otišlo u ruke kupaca tradicionalnim putem.
 
Samo tri debi-albuma, ali ne muških izvođača, u prvih nedelju dana uspela su da dostignu takvu prodaju od 2010. godine – Up All Night benda "One Direction" (139.000 prodatih kopija), Heaven Rebeke Ferguson (128.000) i Noel Gallagher's High Flying Birds istoimene rok grupe (123.000).
 
Album Human takođe je najbrže prodavan album u poslednjih 12 meseci, od Bouvijevog izdanja Blackstar.
 

 

Prodaja tog debitantskog studijskog izdanja premašila je i prodaju albuma sastava "Rolingstouns", Elvisa Prislija i benda "Litl miks".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika