Bubnjar Foo Fightersa: Alternativni rok je mrtav

Bubnjar benda Foo Fighters Tejlor Hokins smatra da alternativni rok više ne postoji.
Hokins je gostujući na radiju "Beats 1" ocenio je da je objavljivanje albuma "Nevermind" benda Nirvana 1991. godine predstavljalo "smenu straže" i kraj onoga što su ljudi tada zvali plastični "hair" metal, prenosi NME.
 
"Baš sam pre neko veče, dok sam bio na bini sa Ekslom (tokom zajedničkog nastupa Foo Fightersa i Guns N' Roses na festivalu u Firenci, prim. N1), shvatio da su oni prvi zagolicali ono što će postati alternativni rok. Kada sam prvi put preslušao 'Appetite For Destruction'  zvučao je sirovo i videlo se da ima opasnosti u tom bendu", rekao je Hokins.
 
Iako su pesme iz tog perioda, kako kaže, i danas žive, Hokins smatra da alternativni rok više ne postoji. "Mi smo samo gomila tata koji sviraju muziku. Sve to je otišlo u drugi plan", ocenio je on.
 
Pogledajte zajednički nastup Foo Fightersa i Gansa u Firenci. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika