Poznati glumac otkrio zašto je oteo i pretio grupi ljudi

Glumac Semjuel Džekson otkrio je jedan neobičan detalj iz svog privatnog života.

Naime, priznao je da je davne 1968. godine, nakon smrti njegovog idola Martina Lutera Kinga, držao grupu ljudi kao taoce.

Tada je bio student na fakultetu gde su u upravi uglavnom bili belci, što je glumcu smetalo. To je želeo da promeni, pa je članove uprave zatvorio i pretio im oružjem. Interesantno je da je među taocima bio i otac Martina Lutera Kinga, jer je bio u upravi.

"Ubrzo nakon toga sam izbačen sa fakulteta", rekao je Džekson.

On je tada optužen za nezakonito ponašanje, ali je uprava pristala da zaposli više Afroamerikanaca. Njegova majka rešila je da ga pošalje u Los Anđeles, jer je strahovala da ga neko može ubiti. Tako počinje Džeksonova glumačka karijera.

  • sammy

    19.02.2017 22:47
    kakva faca
    zato je tako dobar u filmovima
  • Teretni vagon

    19.02.2017 20:13
    @Dzordz
    Džordže, za glupost, nacionalizam i rasizam se kleči na kukuruzima.
  • Dzordz

    19.02.2017 18:03
    @&&;:/)(
    Je@$ vas abraham linkoln i severnjaci koji su crncima skinuli okove. U americi je pocela vladavina crnaca.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.