Madona za 60. rođendan priprema veliku humanitarnu akciju za decu u Malaviju

Madona će proslaviti svoj predstojeći 60. rođendan dobrotvornom akcijom za siročad i decu u Malaviju.
Pevačica je rekla za AP da se udružuje s Fejsbukom za ovu akciju, koja će trajati od danas do 31. avgusta. Obožavatelji mogu da doniraju direktno na Fejsbuk stranicu Madone ili da pokrenu sopstveno sakupljanje sredstava na toj društvenoj mreži da sakupe novac za njenu kampanju.
 
Sredstva će biti data fondaciji Rejzing Malavi (Raising Malawi), a kompanija za globalna plaćanja Ripl saopštila je da će za svaku donaciju dati jednaku količinu novca.
 
Madona puni 60 godina 16. avgusta.
 
Pop ikona koja je usvojila četvoro dece iz Malavija osnovala je fondaciju Rejzing Malavi 2006. godine za rešavanje probleme siromaštva i teškoća kroz koje prolaze siročići i ugrožena deca Malavija. Ona je prošle godine finansirala dečje krilo u bolnici u Malaviju.
 
"Čvrsto sam posvećenja tome da pružim ugroženoj deci dom pun ljubavi. Za svoj rođendan ne mogu da zamislim bolji poklon nego povezivanje moje globalne porodice s ovom divnom zemljom i decom kojoj je najviše potrebna pomoć", rekla je Madona.
 
Ona je dodala da će svaki sakupljen dolar ići direktno za obroke, škole, uniforme i zdravstvo.
 
"Želim da se udružim sa svojim prijateljima, obožavateljima i pristalicama da promenim živote dece Malavija i da im dam k znanju da su zaštićeni i voljeni", rekla je Madona.
  • Cicvara

    31.07.2018 20:24
    Bravo, Madono
    Ne volim njenu muziku, ali ima svo moje poštovanje što se tiče humanitarnog rada. Žena koja je na najbolji mogući način iskoristila svoju popularnost. Svaka joj čast!
  • nn

    31.07.2018 13:14
    bravo
    Svaka cast! Jednom kraljica,uvek kraljica. U potpunosti koristi svoj uticaj za pozitivne stvari, promovisuci ljudska prava i stiteci ugrozene. Dubok naklon za gospodju.
  • NS

    30.07.2018 22:14
    bravo
    lep humani gest gospodje Madone!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.