Izbegnite ovo na prvom ljubavnom sastanku

Svaka devojka često na sebe nabaca gomilu nepotrebnih sitnica koje će samo odbiti njenu simpatiju.
Ukoliko vas čeka sastanak sa osobom koja vas privlači i s kojom želite nešto više od prijateljstva, onda izbegavajte da radite ove stvari, jer muškarci to ne vole.
 
Nemojte nositi visoke pete na kojima jedva stojite
 
Noga u štiklama izgleda zavodnije i duže, ali nemojte preterivati sa visinom potpetica, jer muškarci nikako ne vole da vide žene koje "nabadaju" na štiklama. Obujte udobnu štiklu, u kojoj možete i da prošetate ukoliko treba.
 
Nemojte biti neuredni i izbegavajte široku odeću
 
Na brzinu zavezana kosa i najšljampavija majica koju ste pronašli u ormanu sigurno nije prava kombinacija za prvi sastanak. Možda mislite da ćete ostaviti utisak "Nije me briga" i da će to njega još više privući?! Varate se! Ovakav potez će muškarca samo navesti da pomisli da ste aljkavi i da ne vodite računa o sebi.
 
Muškarci vole da maštaju
 
To da ste zgodni muškarac može da otkrije i na drugom, petom, desetom sastanku, ali i kada ste u farmerkama. Mnoge se utegnu u minić već za prvi susret, što muškarce odmah odbije, jer vole da maštaju i da vas "svlače u mislima".
 
Ne kinđurite se
 
Znamo da vam je stalo da ostavite dobar utisak, ali zaboga, ne morate da jurcate u butik i da kupujete elegantnu haljinu samo za "taj satanak". Sigurno imate nešto u ormanu što će biti prikladno za vaš susret. Ne oblačite se kao da idete na svadbu, već se umereno skockajte i zavedite ga.
 
Molerajski radovi
 
Sedi prekoputa vas i zamišljeno vas gleda. Taman ste pomislili da razmišlja kako da vas poljubi, a on ustvari razmišlja sa kojom špahlicom da vam skine svu šminku koju ste natrackali na lice... Ne preterujte sa šminkanjem. Muškarci više cene vašu prirodnu lepotu.
 
Malo me žulja, ali lepo je
 
U nadi da će ostaviti što bolji utisak, devojke se često uvlače u neudobnu odeću i obuću kako bi izgledale lepše. Budite svesne da se svaka muka na vašem licu vidi. Ukoliko vas cipela žulja, ili mislite da će vam grudi iskočiti iz majice stalno ćete se meškoljiti i bićete primetno nervozni. To će primetiti i on, i atmosfera neće biti opuštena.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.