Nesavršenosti koje muškarci vole kod žena

Ako ste pomislili da svi muškarci žele savršene žene, bez celulita i trbuščića, one velikih grudi i malog struka, varate se jer se muškarci širom sveta svakodnevno zaljubljuju u žene svih tipova i konfekcijskih brojeva.

Nepravilan nos

Popularni grčki profil ne vole jedino žene. Malo nakrivljen nos nije nikakav problem i ne bi trebalo da bude kompleks, jer ga muškarci smatraju vrlo simpatičnim.

Trbuščić

Ženske obline nikada nisu bile problem, pa tako ni trbuščić. Muškarci vole žensko telo sa svim njihovim manama i vrlinama.

Male grudi

Iako većina muškaraca sanja o velikim grudima, ni male grudi nisu ništa manje zavodljive. Brojne ankete su pokazale kako veliki broj muškaraca smatra male grudi vrlo seksi.

Nonšalantni izgled

Iako su sjajna, mirisna, isfenirana kosa i uredni nokti muškarcima vrlo privlačni, opušteni 'šlampavi' look s razbarušenom kosom, širokom kućnom majicom i licem bez šminke može biti jednako primamljiv i zavodljiv.

Razmaknuti prednji zubi

Vanesa Paradiz, Lara Stoun, Madona i Džordžija Mej Džeger samo su jedan broj poznatih lepotica koje su očarale svet svojim prelepim licem, ali i nepravilnošću koja obara muškarce s nogu. Ne težite holivudskom osmehu već iskoristite sitne nedostatke i pretvorite ih u vrline, piše Zadovoljna.
 

Teme

Seks

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.