Prodaje nevinost da bi platila studije medicine

Ruskinja Arijana odlučila je da zaradi za život na malo drugačiji način od većine devojaka. Ta 20-godišnjakinja smatra da je prodaja nevinosti preko interneta najbrži i najlakši način da dođe do novca.

Već ima plan šta će s novcem. Kako piše britanski "Express", Arijana želi da studira medicinu u inostranstvu. Zbog toga je njena nevinost završila na aukciji, i to po ceni od 160.000 evra.

Onaj ko se odluči da je kupi može dodati još 160.000a pa će im se pridružiti Arijanina prijateljica Lolita, koja želi da učestvuje u transakciji.

"Mnogi studenti imaju problema s finansiranjem studija pa moraju raditi da ih otplate. Ja želim da se preselim u drugu zemlju zbog studija medicine, koji će biti skupe, a skupa će biti i stanarina", rekla je Arijana.

Dodala je da je nezavisna žena koja može da radi šta god poželi.

"Verujte mi dugo sam razmišljala pre nego što sam odlučila da prodam nevinost. Nadala sam se i da ću naći pravu ljubav, ali nije išlo", rekla je.

Tvrdi da nema smisla više da čeka pa da izgubi nevinost s nekim ko će joj posle slomiti srce. Ističe da ne potiče iz bogate porodice, ali je veoma ambiciozna.


 

  • Ložač

    30.09.2016 00:12
    Ja sam prava ljubav.
  • Zivan

    29.09.2016 18:34
    Visoka podignuta cena, ipak, možda i uspe...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.