VIDEO: Svi bi da se maskiraju u Trampa

Novi predsednik SAD toliko je popularan da zaposleni u jednoj fabrici maski u gradu Siatami u Japanu ne mogu da stignu da proizvedu dovoljan broj maski sa njegovim likom.
Pre izbora prodato je oko 2.400 maski, a već u prvoj nedelji po proglašenju pobednika taj broj se udvostručio. Potražnja nastavlja da raste, pa u Ogava studiju očekuju da broj proizvedenih gumenih maski sa likom Donalda Trampa dostigne i 8.000 do kraja godine. 
 
Fabrika proizvodi i maske sa likom Hilari Klinton, Baraka Obame i drugih svetskih lidera, kao i japanskih političara. Ipak, maske sa likom novoizabranog američkog predsednika toliko su popularne da premašuju potražnju za svim ostalim maskama zajedno.
 
U kompaniji koja ih proizvodi kažu da su ove maske posebno popularne krajem godine kada ih Japanci nose na žurkama koje se u decembru organizuju za ispraćaj stare godine.
 
Cena jedne maske je u proseku oko 30 dolara.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin