Pivo koje pomaže u seksu

Britanska pivara tvrdi da njeno novo pilsner pivo može da poveća seksualnu energiju onih koji ga budu konzumirali.
Pivo koje pomaže u seksu
Foto: Pixabay
Pivu, pod imenom "Watercress Warrior", dodati su listovi potočarke, vodene biljke bogate vitaminima A, B, C i E, koja je poznata i kao afrodizijak.
 
Osim standardnih sastojaka, ječma i hmelja, i lišća potočarke, glavni sastojak piva je i sveža prirodna izvorska voda. Pivo je nastalo u saradnji pivara "Cerne Abbas Brewery", iz Dorseta, i kompanije "The Watercress Company", koja se bavi proizvodnjom i preradom potočarke.
 
Mesto Karne Abas, u Dorsetu, jedno je od prvih mesta gde je gajena potočarka, a takođe je i mesto gde se pravi odlično pivo, pa je spoj to dvoje nastao na obostrano zadovoljstvo, navodi Džejms Harper iz "The Watercress Company".
 
Na etiketi piva nalazi se slika diva sa istaknutim panisom (Cerne Giant), 55 metara dugačke figure - antičkog simbola plodnosti, poznatog i kao mesto hodočašća parova koji planiraju potomstvo.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin