VIDEO: Visila 90m iznad Nijagarinih vodopada držeći se zubima

Erendira Valenda, žena adrenalinskog zavisnika Nika Valende, oborila je muževljev rekord postavljen 2012. godine, viseći 91 metar iznad Nijagarinih vodopada iz helikoptera držeći se samo zubima.
Njen muž Nik je 2012. godine postavio rekord viseći 76 metara iznad Silver dolar sitija u Brensonu u američkoj državi Misuri.
 
Erendira je majka troje dece, a visila je u dva navrata držeći se samo zubima za kanap pričvršćen za helikopter 91 metar iznad vode.
 
Pre tačno pet godina, na istom mestu, njen muž Nik je šetao na žici iznad vodopada, što je, nasuprot njene vratolomije koju je posmatralo desetak ljudi, pratilo desetine hiljada posmatrača sa američke i kanadske strane vodopada.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin