Barbikin Ken se promenio, od sada u tri oblika

Proizvođač igračaka Matel (Mattel) predstavio je 15 novih verzija lutka Kena, uključujući različite boje kože, oblike tela i stilove frizure.
Ken nije u velikoj veri promenjen od kada je predstavljen pre 56 godina kao partner Barbike, a sada će se prodavati u tri oblika tela - "vitak" (slim), "širok" (broad) i "original", a imaće i moderne frizure. 
 
Barbika je imala slične promene pre više od godinu dana, što je takođe deo plana kompanije Matel da igračke učini raznovrsnijim i prilagodljivijim današnjoj deci. 
 
"Redefinišemo način na koji ova generacija gleda na Barbiku ili Kena", saopštio je Matel.
  • Salmonela

    21.06.2017 20:07
    Napravite dve potpuno iste lutke - jedna ce se zvati Ken a druga Barbi i obe ce imati bradicu i dugu kosu i grudi. Za milenijumsku generaciju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin