VIDEO: Hiljade žena odeveno kao Frida Kalo u pokušaju da obore rekord

Hiljade žena sa spojenim obrvama, cvećem u kosi i garderobom kakvu je nosila meksička slikarka Frida Kalo, posetilo je muzej u Dalasu u pokušaju da postavi rekord.
Muzej navodi da će podaci sledeće nedelje biti upućeni na razmatranje za Ginisovu knjigu rekorda, a da će odluka biti doneta kroz narednih 12 sedmica.
 
Muzej umetnosti u Dalasu saopštio je da je više od 5.000 žena u četvrtak uveče prisustvovalo obeležavanju 110 godina od rodjenja meksičke umetnice. Od učesnica je zatraženo da iscrtaju spojene obrve, ukrase kosu cvećem, da ogrnu crveni ili ružičasti šal i obuku haljinu sa cvetnim dezenom.
 
U muzeju je aktuelna izložba pod nazivom "Meksiko 1900-1950: Dijego Rivera, Frida Kalo, Hoze Klemense Orosko i avangarda".
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Umro modni kreator Roberto Kavali

Preminuo je italijanski modni kreator Roberto Kavali, decenijama dizajner "džet-seta" s eksluzivnim materijalom kakav je koža pitona i uz korišćenje živopisne štampe (printova) na tekstilu.