Telo devojke sakrio u frižider, druga uzela njen identitet

Policija u Ohaju saopštila je da su dve osobe uhapšene, a tužilac iz te savezne američke države Dana Lanc tvrdi da je muškarac sakrio telo svoje devojke u frižider uz pomoć druge žene, koja je potom preuzela identitet mrtve devojke.
Ona se, nakon što je preuzela identitet ubijene, preselila u njenu kuću i koristila njene kreditne kartice. 
 
Telo devojke je pronađeno prošlog vikenda u kući u gradu Kembel, u blizini Jangstauna. Ime nestale žene je Šenon Grejvs, a još se čeka na zvaničnu identifikaciju tela i utvrđivanje uzroka smrti.
 
Policija u Jangstanu uhapsila je u subotu Artura Novoa (31) i to po nalogu za delo "zloupotreba leša", dok je Katrina Lejton (34) uhapšena u nedelju i takođe je moguće da će biti optužena za isto delo i za ometanje pravde.
 
Policija je saopštila da je muškarac pitao prijatelja da li može da drži zaključan frižider, ali je njemu to bilo sumnjivo, što je zatim dovelo do toga da otkrije da je u frižideru sakriveno telo i da pozove nadležne.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin