Osuđen na 20 sati čitanja zbog nečitke registarske tablice

Sud u Minhenu odredio je 19-godišnjem mladiću kaznu od 20 sati čitanja jer je vozio motocikl s nečitkom registarskom oznakom.
Policiji je nečitka tablica motocikla dvaput zapela za oko i upravo je činjenicu da je već bio upozoren sudija istakao pri izricanju presude.
 
"Mladić nije ništa naučio iz prvog upozorenja, pa zato sada mora na kurs čitanja", ocenio je sudija.
 
Kazna će se izvršiti na Univerzitetu primenjenih umetnosti u Minhenu, gde će mladić zajedno s drugima kojima su dosuđene slične kazne moći slobodno da odabere naslove knjiga koje ga zanimaju.
 
Nakon 20 sati čitanja, moraće da sastavi izveštaj, a sud je u tome dosta tolerantan jer mu dopušta da odabere izraz koji mu najbolje leži - može da napiše kratku priču, dizajnira poster ili izvede izveštaj repujući.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Umro modni kreator Roberto Kavali

Preminuo je italijanski modni kreator Roberto Kavali, decenijama dizajner "džet-seta" s eksluzivnim materijalom kakav je koža pitona i uz korišćenje živopisne štampe (printova) na tekstilu.