VIDEO: Ima nokte duge 5,5 metara

Ajana Vilijams iz Hjustona, Teksas, ima nokte duge 5,5 metara i ušla je u Ginisovu knjigu rekorda za 2018.
Ona pušta svoje nokte više od 23 godine i nema nameru da prestane.
 
Ajana se bavi njihovim ukrašavanjem, za šta joj treba sedam dana. Kaže da je na taj korak inspirisala drugarica, a njena porodica i prijatelji ne vide ništa loše u tome.
 
Ajana svaki dan čisti nokte antibakterijskim sapunom i četkicom, te redovno koristi sredstvo za jačanje noktiju. Na kraju nanese i tanak sloj akrila. Ona kaže da joj je jedna od najizazovnijih stvari oblačenje pantalona, te da je na društvenim mrežama najčešće pitaju kako se oblači i kako ide u WC.
 
"Želim da moja deca nauče da mogu da postignu sve što zamisle u životu. Treba imati hrabrosti, discipline i strpljenja i sve se može postići", kaže Ajana, dodajući da je oduševljena i počastvovana što se našla u Ginisovoj knjizi rekorda.
 
  • Mile zlojeb

    17.09.2017 17:41
    Njeno brisanje dupeta mora da liči na kolonoskopiju.
  • Dimitrije

    15.09.2017 07:23
    Uspela
    Baš je uspela u životu. he he

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Umro modni kreator Roberto Kavali

Preminuo je italijanski modni kreator Roberto Kavali, decenijama dizajner "džet-seta" s eksluzivnim materijalom kakav je koža pitona i uz korišćenje živopisne štampe (printova) na tekstilu.