Sve popularniji japanski trend - farbanje tela

"Ishoku Hada" je novi trend koji dolazi iz Japana, a u bukvalnom prevodu znači unikatna ili nezaboravna koža, a predstavlja novi trend bojenja kože.
DJ Mijako, japanska umetnica i model, u svakodnevnom životu pokušava da liči na omiljene likove iz anima i manga video-igara, stripova i filmova te je samim tim došla na ideju da započne ovaj originalan i neobičan trend.
 
Kako Mijako kaže, ovo je njen način da izrazi kreativnost i unese malo magije u svakodnevni život.
 
Da njena zamisao ispoljavanja kreativnosti nije ostala izolovan slučaj svedoči formiranje grupe "Ishoku Hada Girls", koje svojom pojavom (svaka od pet devojaka je ofarbana u drugu boju), privlače pažnju radoznalaca iz čitavog sveta. 
 
Za potpuni izgled "Ishoku Hada" potrebno je dosta mašte, hrabrosti, boje u velikim količinama, raznobojne perike, kontaktna sočiva i naravno odeća da isprati čitav stil.
  • abra_ka_dzabra

    16.10.2017 00:59
    Mnogo cega retardiranog dolazi iz Japana kao na primer adolescenti koji su se zabavljali tako sto bi na benzinskim stanicama upumpavali vazduh pod pritiskom u debelo crevo - sve dkk jedan nije eksplodirao...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Umro modni kreator Roberto Kavali

Preminuo je italijanski modni kreator Roberto Kavali, decenijama dizajner "džet-seta" s eksluzivnim materijalom kakav je koža pitona i uz korišćenje živopisne štampe (printova) na tekstilu.