Novi Renault Talisman već od 19.990 evra

U prodajnom salonu Stojanov auta (Zrenjaninski put 12), zaljubljenici u Renault automobile imaju mogućnost da se detaljno upoznaju s novim Talismanom sa dizel motorom i dobiju sve informacije o ovom modelu koji se nudi po ceni od 19.990 evra uz dodatnu opremu u vrednosti od 200 evra, pet godina garancije i jednim osnovnim servisom.

Visoki plafoni, široka centralna konzola, prednja sedišta kao u "Biznis klasi" daju svakom vozaču izuzetnu slobodu kretanja.

"Elegantan i prostran, Renault Talisman se čini kao sastavni deo puta. Podelite taj osećaj prostora sa vašim putnicima na zadnjim sedištima koji imaju dovoljno prostora za noge i širok prostor da se udobno smeste. Igrajte na kartu zavođenja", poručuju u Stojanov autu.
 
Tokom juna svi kupci koji se odluče za kupovinu bilo kog Renault putničkog automobila ostvaruju pravo na tri pogodnosti - pet godina garancije, osnovni servis i dodatnu opremu u vrednosti od 200 evra (ovi uslovi važe za sva Renault putnička vozila osim za Twingo).

Renault je i u pogledu finansiranja pripremio nekoliko jako dobrih ponuda, pa se kupci prema svojim sklonostima mogu odlučiti na kredit sa kamatnom stopom od 3,99% na period do 60 meseci bez limita finansiranja, uz koju kupac kao pogodnost dobija i kasko osiguranje za prvu godinu ili na beskamatni kredit na period do 36 meseci u iznosu do 5.000 evra za sve modele.

Sve potrebne informacije zainteresovani mogu dobiti pozivom na broj telefona 021/2100-488 ili direktno u Renault salonu koji se nalazi na Zrenjaninskom putu 12.

  • Anonimus

    15.06.2018 10:23
    Za dve lubenice
    Džabe! Još ako se uzme na rate dve lubenice na dan.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin