FOTO: "Clima Cane" jedini proizvođač PVC nameštaja u Evropi

Savršen spoj udobnosti, kvaliteta i izgleda nameštaja datira još iz 2002. godine, kada je osnovana kompanija "Clima Cane" iz Kikinde.
Da li je u pitanju bašta, terasa, prostor pored bazena ili roštilja, "Clima Cane" u svojoj ponudi ima širok asortiman stolica, stolova, ležaljki, ljuljaški, koje ovom prostoru daju potpuno drugačiji izgled.
 
Nameštaj se može naći u različitim bojama u kombinaciji sa presvlakama i jastučićima, a uklopljiv je u svaki ambijent.
 
Ova kompanija dizajnira i proizvodi nameštaj od najnovijih PVC i vodootpornih materijala, sa visokom UV zaštitom i posebnim akcentom na detaljima i kvalitetu.
 
Ono što je posebno jeste i to što je nameštaj otporan na vlagu, sunce, so i različite hemikalije, pa se kao rezultat dobija dugovečan nameštaj.
 
Takođe, nameštaj je namenjen, kako za eksterijer, tako i za enterijer, a izuzetno je jak, pa mu nije potrebno posebno održavanje. 
Način obrade i proizvodnje ovog nameštaja nastaje pomoću preciznih mašina za obradu plastike i najsavremenije tehnologije "Hi-PVC" ekstrudiranja, kojim upravljaju iskusni radnici, a za tropski izgled zadužen je odabran tim dizajnera.
 
O kakvoj se kompaniji radi svedoči i činjenica da proizvodi "Clima Cane" krase bašte i enterijere velihik lanaca restorana brze hrane, poput Mek Donaldsa, zatim velikih hotela, mnogih ugostiteljskih objekata, sportsko-rekreativnih centara, dečijih igraonica, kao i privatne prostore.
 
 
Autor: Reklamni tekst

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom

U Srbiji sve manje brakova i sve više razvoda

Načelnica Odeljenja za demografiju Republičkog zavoda za statistiku (RZS) Gordana Bjelobrk rekla je da je tokom 2022. godine u Srbiji sklopljen 32.821 brak, što je 2.987 brakova manje nego 2011.