FOTO: Prodavačica u marketu pomogla majci sa slepom i autističnom decom

Fejsbuk post jedne majke, koja se zahvaljuje prodavačici u supermarketu zbog pomoći njenoj slepoj i autističnoj ćerki tokom kupovine, oduševio je ljude širom sveta.

Amanda Vilkins opisala je kako su njena deca postala veoma uzbuđena tokom kupovine u jednom poznatom lancu marketa, a prodavačica je uskočila da pomogne i smiri dečicu. Majka je objavila i fotografiju prodavačice Lin, koja je pomagala njenoj ćerki Holi da skenira proizvode.

Kako je majka navela, pomoć prodavačice mnogo joj je značila, a veliku promenu u njenom svetu čine mali znaci dobrote.

Oba deteta Amande Vilkins su slepa i autistična.

Post je stigao do menadžera supermarketa, koji je otkrio identitet svoje zaposlene i uputio joj kompliment. Čak se javila još jedna majka s bolesnim detetom, kojoj je Lin takođe od velike pomoći, a i deca je obožavaju.

Menažder marketa ubrzo je svojoj zaposlenoj uručio veliki buket cveća.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom