VIDEO: Snimio sina za volanom automobila, pa mu oduzeli i dete i vozilo

Aleks Dobson snimao je svog petogodišnjeg sina kako sedi za volanom automobila i "pali" gume i objavio to na svom Fejsbuk profilu.

"Kada te tvoj petogodišnji sin pita: 'Tata mogu li da zapalim gume?'... Naravno sine, nema problema", napisao je ispod videa koji mu je na vrat navukao i policiju i socijalnu službu. "Sasvim sam u autu. Bravo sine", čuje se uzbuđeni otac na snimku zbog koje mu je policija zaplenila automobil, a petogodišnji Rajli je proveo neko vreme u socijalnoj službi.

Trenutno se procenjuju vaspitne metode ovog oca kao i životni uslovi u kojima mali Rajli odrasta.

Aleks je izjavio da nikada ne bi ugrozio život svog deteta i da ga nikada ne bi stavio u automobil da nije bio siguran da maleni nije u opasnosti.

  • ana

    28.09.2016 06:27
    Drzava čijagod treba da se dokazuje prema deci bez roditelja a ne da izmislja varijante da otima pare pravim roditeljima
  • Mile kontra

    25.09.2016 23:40
    Prav(n)a drzava!
    E tako se to radi, ima da mu se usi zapale od placanja i dokazivanja drzavi da je zasluzio da bude roditelj!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom