Ovo su najbolje godine za udaju

Nova studija došla je do zaključka koje su najbolje godine za brak.

Neki su tvrdili da su to dvadesete, a neki da su tridesete godine, ali naučnici sa univerzitea u Juti precizirali su kada je najbolje da zasnujete brak.

Prema njihovom zaključku, najbolje godine za zasnivanje braka su između 28. i 35. godine.

Zapravo, manja je mogućnost da ćete se razvesti u periodu kada se bližite četrdesetoj, nego što je to kada ste blizu tridesetim.

To je verovatno jer su ljudi između 28. i 35. godine već pronašli posao, prevazišli sve tinejdžerske boljke i shvatili život ozbiljnije nego što to vide u dvadesetim. Naučnici kažu da nije bilo potrebno mnogo istraživati i poručuju da pogledate šta se desilo s bračnim parovima iz vaše okoline.

  • Nella

    30.09.2016 19:41
    Ako budu slušale..
    ove gluposti, mnoge će ostati usedelice!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom

U Srbiji sve manje brakova i sve više razvoda

Načelnica Odeljenja za demografiju Republičkog zavoda za statistiku (RZS) Gordana Bjelobrk rekla je da je tokom 2022. godine u Srbiji sklopljen 32.821 brak, što je 2.987 brakova manje nego 2011.