Sve više žena gugla ovaj bizaran kućni test za trudnoću

Uz sve proverene metode i testove, čini se da su pojedine žene i dalje prilično sklone malim kućnim trikovima, čak i ako se radi o jednoj tako velikoj stvari kao što je trudnoća.
Sve više žena gugla ovaj bizaran kućni test za trudnoću
Foto: Pixabay
A to je otkrio i Google, odnosno Google Trends prema kojem sve više žena, brojka čak i rapidno raste u odnosu na poslednjih nekoliko godina, gugla jedan bizaran način otkrivanja trudnoće. Test s pastom za zube i urinom. 
 
Sudeći prema pisanjima na stranici negativepregnancytest.com, test s pastom za zube namenjen je ženama slabije platežne moći, odnosno - onda kada nemate baš novca, a hitno vam je potreban odgovor. 
 
Međutim, ovaj test nema ni naučne osnove da bude tačan i proveren, a nema baš ni neke reference da se radi o metodi koja drži vodu. Tako da - ako vas zaista zanima da li ste ili niste trudne, uzmite pastu za zube, operite zube i idite ili po pravi test ili kod ginekologa. 
 
A ako vas jako zanima kako ovaj test radi - kažu da je to vrlo jednostavno. Samo istisnite malo paste za zube na tanjirić, a potom dodajte koju kap urina i ako pasta promeni boju ili počne da peni - čestitamo. Možda ste trudne.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom