Nindža Kornjače postaju ambasadori Njujorka

Čuveni borci protiv kriminala – Mikelanđelo, Leonardo, Rafaelo i Donatelo – proglašeni su idealnim ambasadorima Njujorka.

Gradske vlasti trenutno osmišljavaju jednogodišnju kampanju kojom bi trebalo da privuku porodice da posete Njujork.

Kampanja, iza koje stoji Njujork i kompani, biće promovisana u tržnim centrima u Los Anđelesu, Čikagu, San Francisku, Dalasu, Denveru, Majamiju, Bostonu, kao i u samom Njujorku.

Predsednik i direktor Njujork i kompani Fred Dikson, kaže da su Kornjače “dinamični Njujorčani” i da mu je drago što je uključen u kampanju.

Inače, kampanja se poklapa i s objavljivanjem filma “Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows”, čija je premijera zakazana za jun.

Autor: Lonely planet

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja