"Er Srbija" uvela uslugu dadilje

"Er Srbija" saopštila je danas da je uvela novu uslugu "dadilje na letu" (Sky Au Pair) Er Srbije na letu Beograd - Njujork koja roditeljima pomaže u staranju o deci.

Gotovo 100 pripadnica kabinske posade Er Srbije prošlo je obuku za ovo radno mesto u Akademiji za obuku Etihad ervejza u Abu Dabiju, a obuhvatala je teme iz oblasti dečje psihologije koje omogućavaju da dadilje na letu uspešno ostvare interakciju sa decom različite starosti i nivoa razvoja.

Tokom desetočasovnog leta između Beograda i Njujorka, dadilje na letu angažuju decu kroz igre i aktivnosti, a pomažu i roditeljima kada najmlađe putnike treba pripremiti za spavanje, piše u saopštenju.

Let između Njujorka i Beograda se obavlja pet puta nedeljno avionom erbas A330, koji je konfigurisan u dve kabine sa ukupno 254 sedišta.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja