Sa ovakvim osobama ne treba da putujete

Pazite s kim putujete, da vam odmor ne bi postao nezaboravan, ali ne zbog lepih uspomena…

Odabranog saputnika možete da 'testirate' na jednodnevnom izletu pre dužeg putovanja, a možete i samo da proverite spada li u neku od navedenih kategorija.

1. Stipsa ili rasipnik

Želite da iznajmite automobil i istražite sve čari zemlje u kojoj ste, ali prijatelj, nakon što to već uradite, odbija da plati svoj deo pod izgovorom da je to bilo nepotrebno i da je to ionako bila vaša ideja. Ista stvar se događa s nekim ko rasipa novac, pa kasnije pozajmljuje od vas.

2. Paničar

Svi smo imali barem jednog kolegu sa fakulteta ili škole, koji se tresao pre svakog ispita i paničio da neće da proloži. Sada ga zamislite u drugom okruženju. U nepoznatoj zemlji, zagubio se u nekoj ulici, skrenuo mimo planirane rute, a vi ste sa njim… S takvim sigurno ne želite da provedete odmor.

3. Kućni tip

Jedina stvar gora od putovanja sa paničarem jeste put s nekim ko bi radije vreme provodio pred TV-om, a ne u istraživanju grada.

4. Ljubitelj alkohola

Prijatelj koji se napije već ujutro i nije u stanju da se vrati u hotel možda i nije najbolji izbor za suputnika… Poslednja stvar koju želite da radite jeste da trpite nedolično ponašanje vašeg prijatelja dok ste u inostranstvu.

5. U ozbiljnoj vezi

Samo zato što je neko u ozbiljnoj vezi ne znači da neće biti zabavan na putovanju, ali, budimo realni, većina njih neće. Ne želite da provodite većinu dana slušajući telefonske razgovore golupčića…

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Airbnb zabranjuje kamere u stanovima za izdavanje

Digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata.