VIDEO: Putnika na silu izvlačili iz pretrpanog aviona

Avion američke aviokompanije Junajted erlajns bio je prebukiran kada je trebalo da poleti iz Čikaga, zbog čega je osoblje pozvalo dobrovoljce da napuste avion.
Kompanija Junajted erlajns saopštila je da su tražili dobrovoljce da napuste let iz Čikaga zato što je bio prebukiran, a kad se niko nije javio oni su po slučajnom uzorku izabrali četiri putnika. Pošto jedan od četvoro odabranih nije želeo da napusti avion, pozvana je u pomoć policija.
 
Video snimak koji je snimila jedna putnica pokazuje troje pripadnika obezbeđenja kako izvlače čoveka iz sedišta i vuku ga duž prolaza. Čuje se vrištanje i drugi putnici kako uzvikuju "Bože" i "Vidite šta ste mu uradili".
 
Let je nastavljen bez tog putnika posle trosatnog zakašnjenja.
 
Jedan putnik je kasnije rekao da čovek koji nije želeo da izađe s leta objasnio da je lekar i da je imao zakazane pacijente za naredni dan. Prema njegovim rečima, neko od zaposlenih se izvinio putnicima kada je avion poleteo.
 
  • G

    11.04.2017 20:35
    Ovaj članak je krajnje čudan. Ne možete ni dobiti kartu za ukrcavanje u avion bilo na aerodromu ili preko interneta ako za vas nema mesta u avionu, u takvom slučaju bi se stalno dešavalo da se pojave putnici sa istim brojem sedišta. Ovi ovde podižu putnika koji je već seo u svoje sedište, zašto bi tražili 4 dobrovoljca jer je let prebukiran i potom podizali putnike koji su već seli u svoje sedište? Nešto je ovde drugo posredi.
  • ficic

    11.04.2017 11:54
    ...
    Demokratija..
  • deda

    11.04.2017 10:44
    "Junajted erlajns"?

    Jesu li to oni sto lome gitare?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Airbnb zabranjuje kamere u stanovima za izdavanje

Digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata.