Taksista u Pragu za 14 kilometara naplatio 280 evra

Policija u Pragu privela je jednog taksistu koji je preterao u uobičajenoj praksi čeških taksista da strancima naplate vožnju više nego Česima.
Uhapšeni Čeh je jednoj strankinji vožnju od 14 kilometara naplatio čak 280 evra, umesto maksimalne moguće cene od 20 evra.
 
Turistkinja je prošlog vikenda sela u taksi u turističkom jezgru Praga i tražila vožnju do 14 kilometara udaljenog hotela u širem centru. Međutim, umesto da uključi taksimetar koji ne bi smeo da pokaže više od 20 evra, vozač je od putnice zatražio čak 480 evra. Kada je zapanjena žena kazala da ima samo 50 evra, taksista je odvezao do bankomata da podigne novac, ali mu nije bilo dovoljno 120 evra koliko je podigla, već je tražio još.
 
Cenjkajući se na kraju su došli do cene od 280 evra, desetostruko više od realne cene za tu vožnju. Umesto priznanice, taksista je ženi na njen zahtev rukom nažvrljao potvrdu da je platila vožnju.
 
Prevarena strankinja požalila se recepciji hotela, a policija je tri sata kasnije uspela da nađe i privede taksistu protv kojeg je žena podnela krivičnu prijavu.
  • ja mu nebi platila

    17.07.2017 23:01
    i to bi bilo to
    Morala bi doci policija i on bi kao i sad bio priveden a evri kod mene, naravno ako nebi bila nedodjija pa da me klepi po glavi i otperja
  • Mile

    17.07.2017 14:32
    Treba ga poslati na dugogodišnju robiju zbog društvene opasnosti, kako bi imao vremena da shvati šta je uradio i da ne ponovi nedelo.
  • Ex It

    17.07.2017 11:36
    Pa...
    Naši bi svi bili u zatvoru!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja