VIDEO: Ovo je moguće samo u Japanu

Ukoliko ste ikada razmišljali da posetite Japan, prethodno morate da se upoznate sa kulturnim razlikama i nekim situacijama koje ćete doživeti samo u toj zemlji.
VIDEO: Ovo je moguće samo u Japanu
Foto: Pixabay
Samo u Japanu doživećete da vas uguraju ljudi u metro, koji su naravno plaćeni za to. 
 
Samo u ovoj dalekoj zemlji imaćete priliku da probate jednu od 300 vrsta popularnih čokoladica "Kit kat". Zašto je ova čokoladica tako popularna u Japanu? Odgovor je vrlo jednostavan. "Kito katsu" na japanskom znači sigurno ćeš pobediti, te se ova čokoladica daje najviše deci pre odlaska u školu, ali i u raznim drugim situacijama. 
 
Modna policija ne postoji na ulicama Japana, te nemojte čudno gledati ljude na ulicama, jer je njima različitost i "umetnički izraz" izuzetno važan pre nego što izađu iz kuće. Ako ikada posetite ovu zemlju, nagledaćete se svega. Pa i četvrtastih lubenica, ali računajte da ćete dinje platiti pravo malo bogatstvo. 
 
Na visokoj ceni su i kućni ljubimci, te je zato u Japanu u trendu ljubimac-robot, jer je cena psa u rangu sa novim automobilom. Takođe, ako ste ikada želeli da se vozite vozom čija lokomotiva je lik iz crtanog filma, to ćete doživeti samo u Japanu. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Airbnb zabranjuje kamere u stanovima za izdavanje

Digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata.