VIDEO: Otvoren bar "Alktrotraz" u koji gosti krijumčare piće i piju ih u ćelijama

Prvi londonski koktel bar, napravljen u zatvorskom stilu, Alkotraz, otvoren je pre dve nedelje.
U njemu je dozvoljeno krijumčariti svoje piće, jedino morate da pazite, baš kao i u zatvoru, da vas ne primete čuvari. Pića koja unesete potom vam se serviraju kao u kafiću, a kako bi doživljaj bio potpun, na ulazu dobijete narandžasta zatvorska odela i u svom piću uživate u malim ćelijama.
 
Alkotraz, koji je vrata otvorio 28. septembra, radiće samo tri meseca. Inspirisan je Alkatrazom, a odjednom može da primi 30 "zatvorenika". Pića se poslužuju bez menija, a dobijaju se obično u metalnim zatvorskim čašama kako ne bi privlačili pažnju čuvara.
 
"Otvorili smo vrata pre dve nedelje i dočekali veliki broj ljudi u potrazi za ovakvim iskustvom. Reakcije na internetu takođe su bile sjajne, a i istraživanje u kome su učestvovali gosti nakon posete pokazalo je da su svi oduševljeni“, ispričao je Sem Šerman iz kompanije "Inventive productions", koja stoji iza ovog projekta.
 
Čini se kako se fascinacija zatvorima ne može potrošiti, jer je recimo i na Tajlandu nedavno otvoren hotel u kom spavate u ćeliji.
 
Bar Alkotraz otvoren je od četvrtka do subote, a radno vreme je od 17 do 23 časova. Ulaz košta 30 funti, a uz ulaznicu se dobijaju četiri koktela i dvosatni boravak.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Airbnb zabranjuje kamere u stanovima za izdavanje

Digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata.

VIDEO: Grom udario u avion pun putnika

Pilot Itan Vest koji se u nedelju nalazio u blizini aerodroma u Vankuveru uspeo je da snimi kamerom svog telefona redak i opasan incident kada je grom udario u avion.

VIDEO: Izabran najgori aerodrom na svetu

Aerodrom Šarlroa, poznata destinacija niskotarifnih avio-kompanija zbog blizine Briselu, najgori je aerodrom na svetu po broju putnika, objavio je portal Business Financing.