FOTO: Veterinari spasili pregaženog puža

Nije neuobičajeno da puževi stradaju pod ljudskim nogama, što slučajno, što namerno.

Ipak, za razliku od većine koji nakon gaženja napuštaju "mesto zločina", jedna ljubiteljka životinja, pužu na kojeg je slučajno stala odlučila je da pomogne tako što ga je odvela kod veterinara.

Veterinariveterinarske klinike HaClinica iz Tel Aviva su jadnom pužu dali drugu priliku i od sakupljenih krhotina ponovno mu sastavili kućicu.

Nakon naporne operacije puž je hospitalizovan u tegli punoj ukusne hrane, u kojoj će boraviti do potpunog oporavka, što može potrajati nekoliko nedelja ili čak meseci.


 

Teme

puž
  • :/

    12.02.2017 10:46
    -
    Iz nekog razloga, ja jako volim puzeve i uvek mi bude zao kada slucajno nagazim na puza. :( Ova vest me jako raduje. :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.