VIDEO: Niko mu nije poverovao da ga je 1. aprila udario jelen

Kada je Keri Mekuk ispričao da ga je udario jelen ispred hotela, niko mu nije poverovao. Razlog leži u datumu, jer se incident desio 1. aprila i svi su mislili da je u pitanju šala.
Ni majka mu nije poverovala kada joj je telefonom ispričao šta se desilo kada je izašao iz svog kamioneta.
 
- Nasmejala se i rekla: "Čula sam i bolje fore" - rekao je mladić.
 
Tek kada je osoblje hotela pregledalo snimke sigurnosnih kamera, ispostavilo se da je Mekukova neverovatna priča istinita.
 
- Još ne verujem da me je udario jelen. Čuo sam tri topota, okrenuo se na levo i pre nego što sam mogao da razaznam o čemu se radi, dobio sam udarac i završio na tlu - ispričao je.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.