Slon izgazio lovca na smrt

Lovac na krupnu divljač umro je od povreda nakon što ga je pregazio slon.
Hoze Monzalvez (46) iz Argentine umro je u nedelju na safariju u Namibiji.
 
Lovac je navodno radio za naftnu kompaniju, a na safariju se našao s trojicom prijatelja. Namibia Press Agency navodi kako se jedan od slonova zaleteo prema grupi pre nego što je iko uspeo da zapuca. 
 
Prema izveštaju, slon je lovio grupu i pregazio Monzalveza, koji je umro na licu mesta. Portparol policije rekao je kako je lovac imao dozvolu i da je pokrenuta istraga.
 
Monzalvez nije prvi lovac na krupnu divljač kojeg su ove godine ubili slonovi. Pre nekoliko meseci, slična sudbina zadesila je 51-godišnjeg lovca iz Zimbabvea.
  • Komsha

    15.08.2017 20:31
    Oooo da
    Nazalost, kod nas zivotinje ne mogu da se brane od lovnog turizma...
    Drago mi je!!!
  • pedja

    15.08.2017 14:46
    Domaci ljubitelji slonova u ekstazi .
  • Igor

    15.08.2017 12:37
    Pravda
    Bravo za slona

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.