VIDEO: Mala bela prinova

Zoološki vrt Tirpark Fridrihsfelde u Berlinu slavi rođenje polarnog medveda, devet meseci nakon što je njegova majka medvedica Tonja izgubila porod.
Na snimcima nastalim posle porođaja, vidi se Tonja kako nežno liže svoje mladunče nekoliko trenutaka nakon rođenja. Novorođenče još nije dobilo ime. 
 
Drugo mladunče medvedice Tonje je ovog puta, nažalost, mrtvorođeno. 
 
Zološki vrt u istočnom delu nemačke prestonice je saopštio da je novo polarno meče veličine morskog praseta i da je već sisalo po prvi put, prenosi AP.
 
Prvo mladunče medvedice Tonje po imenu Fric uginulo je iz nepoznatih razloga sa četiri meseca. 
 
Stopa smrtnosti mladih polarnih medveda je oko 50 odsto, a u prvih deset dana može da bude i viša.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.