Piton od sedam metara progutao ženu u Indoneziji

Telo jedne Indonežanke pronađeno je u stomaku pitona od sedam metara, uhvaćenog na mestu gde je nestala žena dok je radila u svojoj bašti, prenela je danas tamošnja policija.
Piton od sedam metara progutao ženu u Indoneziji
Foto: Pixabay
Telo Va Tibe (54) pronašli su meštani koji su krenuli u potragu za njom u mestu Persiapana Lavela, na indonežanskom ostrvu Mun.
 
"Meštani su posumnjali da je zmija progutala žrtvu, pa su je ubili i u stomaku pronašli njeno telo", navela je policija i dodala da su meštani pronašli zmiju s velikim stomakom u bašti gde je nestala žena.
 
Džinovski piton, koji se obično nalazi u tropskim šumama Indonezije i Filipina, napada manje životinje ali retko ljude.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.