Autor: Index.hr

Život
18.08.2025.
06:04 > 10:55
Za mnoge od nas tanjir testenine (pogotovo bolonjeze) znači brz i konkretan obrok, često čak i jedini koji ćemo pojesti taj dan.
  • SPQR

    19.08.2025 14:25
    SVAKO testo je samo 'primo piatto'. 21. vek je a mi otkrivamo toplu vodu...
  • BEG-Istrijan-SCHWAB.

    19.08.2025 12:41
    RAGU
    Добра вечера или ручак увек почињу са предјелом, рецимо, диња са пршутом San Danijele или Parma, Carpaccio, Vitello Tonnato, tursija. Наравно да треба за добар bolognese сат и по времена, имам кувар издат од Accademia Italiana della Cuccina . И италијани то зову само ragu. Често сам посећивао Emiliju, није било далеко од Истре.
  • Свако своје и туђе

    18.08.2025 08:18
    Свако своје и туђе
    Ни они не једу гибаницу како треба. Свака земља и народ има своју кухињу и не треба је мењати јер оно што мени одговара њима не одговара и обрнуто. Треба пробати разменити рецепте и искуства али не робовати и копирати. Мени је сунцокретово уље не замењљиво и да је природа хтела дала би маслине у Србији. Зато је дала жљиву која је наша маслина и итд.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna