Autor: BBC News na srpskom

BBC
29.12.2018.
22:44 > 23:58
U Beogradu održan poslednji ovogodišnji protest. Novo okupljanje zakazano za 5. januar.
  • Goca

    31.12.2018 07:09
    @ Orwell vegan
    Hvala vam na komplimentu! Patriotizam i ljubav prema mojoj zemlji su ono sto me vodi u zivotu. Vidim da je to mnogima strano i pitam se da li je to zbog loseg sistema obrazovanja koji vise ne gaji patriotizam, ili zbog urusavanja porodice, ili mozda pak zbog neprenosenja sta se desavalo u istoriji i putem skole, a i kod kuce. I da vam kazem, dokle je doslo rado bih dala svoj zivot samo da Srbiji stvarno bude bolje!
  • barbara

    30.12.2018 17:36
    Dok se vi smrzavate napolju, on gospodin u blindiranom vozilu (koji ste mu vi platili) stiže, pun rezervoar goriva isto koji ste mu vi napunili, jede kavijar i pije viski koji ste mu vi platili, a na ruci čuka od 50k evra koju ste mu isto vi kupili. I tako svaki dan u krug 6 godina.
    Mislite o tome. Mitinzi jednom nedeljno neće ništa rešiti
  • Orwell Vegan

    30.12.2018 09:02
    @Goca
    Vi ste tako prevelika Srpkinja da biste trebali da stanete na celo te samoubilacke divizije. Zasto da stalno umiru drugi za tudje ludacke ideje, gube oci, ruke i noge? Ili vama nisu bitni drugi dok je vama casna smrt ljudi iznad lepote zivota?
  • dado

    30.12.2018 01:58
    Kopira makrona, samo sto Francuzi nisu tako kulturni i mirni kao mi :)
  • Goca

    30.12.2018 01:20
    NAJVAZNIJI ZAHTEV
    Jel znate da vi protestanti Vucicu cinite uslugu? Pa on ce biti spasen ako bude smenjen. Najvazniji zahtev treba da bude da se odmah sutra otvori ruska vojna baza u Srbiji. Sledece je da treba da se proglasi da je zemlja u opasnosti i da se vojska podigne na najvecu spremnost. U prvim redovima, stariji, pa mladji iza njih. AKO NEKOME NIJE JASNO, OD DANAS SU KOSOVO I ALBANIJA JEDNO I UDARICE NA JUZNU SRBIJU OVIH DANA. Molim ovu bracu "glumce" da sutra na protestu kazu ovako: Ko stvarno misli za dobrobit Srbije, neka krene za nama na Kosovo. Da vidimo gde su srpski junaci. Ustvari, kad bolje procitam, sledeci protest je tek za nedelju dana, znaci, masa se drzi pod kontrolom. Do iduceg protesta, SRBIJA CE BITI SAMO DO NISA. Mora da se reaguje odmah, a ne sutra ili iduce nedelje !!! Odakle znam da se masa drzi pod kontrolom - tako je bilo kada su bili protesti u Nisu za oduzimanje aerodroma. Od tada su trebali da budu protesti protiv Vucica, a ne tek sada. Ali i tada su pametnjakovici "organizatori" drzali masu pod kontrolom i razvodnjavali protest organizujuci ga sve redje i redje. Sad nam je sansa da spasemo Srbiju, a mozda i Kosovo. Ali mora da se reaguje odmah!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna