Autor: BBC News na srpskom

BBC
04.03.2019.
10:18 > 11:00
Kakav je život u porodici u koju deca stalno dolaze, ali i odlaze.
  • Ja

    30.09.2023 21:54
    Prigovor na rad soc sluz u les
    Soc sluz u les profitira na deci .Pored babe i dede koji isp uslove i provereni su mal Janju i Tadiju iz les daju hranitelj .lažu pred sudom i minis
  • hm

    04.03.2019 13:03
    Moje misljenje na osnovu iskustva i kontakta sa nekim hraniteljima nije uopšte ovako bajkovito. Mislim da je danas većinski to postalo unosan biznis za ljude kojima je priroda i karakter takav da umeju da "se snadju", i ovde su videli šansu. To je bila situacija u svim slučajevima koje sam ja videla, samo je bilo pitanje koliko će brige i nege pružiti za tu sumu, ali jedini motiv jeste novac, koji je mnogo veći nego što držanje te dece košta. Eto i u vesti gde se celo selo bavi hraniteljstvom, šta, celo selo humano? Uslovi za decu bivaju u najboljem slučaju pristojni, a za neke su i užasni. Izdvajanja novcana od strane države su ogromna za hranitelje, a u isto veme se ništa ne čini da se zakoni urede kad je u pitanju usvajanje, koji su očajni, i da se time toj jadnoj napuštenoj deci da šansa da ih neko uzme i voli zbgo njih samih a ne zbog plate, i to za trajno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna