Autor: BBC News na srpskom

BBC
19.03.2019.
12:39 > 13:00
Premijerka Novog Zelanda kaže da osobi koja je pucala na dve džamije ne sme da se dozvoli da postane popularan.
  • Herostrat

    19.03.2019 14:12
    glupavi političari
    glupava premijerka neće da izgovori ime ubice "da ga ne bi učinila popularnim". a pošto je (hvala Bogu) ubica poznat - njegovo ime je u svim medijima! a ovom svojom glupom izjavom samo privlači pažnju i interesovanje za počinioca. naslov odmah hvata pažnju - premijerka nikad neće izgovoriti ime napadača! i prvo što čitalac traži u tekstu je - ime napadača! a tek posle zašto ona neće da ga izgovori! piroman Herostrat je spalio Artemidin hram u Efesu da bi postao poznat. a onda se neki tadašnji pametni političar setio - hej, hajde da zabranimo da se njegovo ime izgovara i piše, da istorija ne upamti ovog gnusnog zločinca. i eto, 2375 godina kasnije svi znaju za Herostrata, a npr. arhitekte i graditelja hrama se niko ne seća! sve se menja, samo je glupost političara večna i globalna konstanta. od Srbije do Novog Zelanda, od faraona do "demokratski izabranih" precednika!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna