Autor: BBC News na srpskom

BBC
25.03.2019.
10:53 > 11:00
Snimak radnika koji postavljaju konstrukciju na 15-om spratu zgrade bez ikakve zaštite, izazvala je bes na društvenim mrežama. Ali i ponovo otvorila pitanja o kontroli bezbednosti.
  • Dijaspora

    25.03.2019 20:52
    @ Marijana
    Sve se slazem sa tobom/Vama sestro Marijana.

    Jedino kazem da je Nato takodje doprineo svojim raketama. A mi smo onda, pokusavajuci da skerenemo paznju sa svoje lenjosti I neukosti, krivicu navaljivali (manje sa pravom a vise ne) na Nato.

    Setih se, ranih 90-tih kad je nestajao SSSR, jedan kanadjanin mi, u sali, rece: "Sta cemo sad, koga sad da krivimo za nase gluposti?"

    Lep pozdrav iz bela sveta
  • Novosadjan

    25.03.2019 16:30
    Kad bi inspekcija htela da plati svaku dojavu ja bih im javljao
  • building

    25.03.2019 14:13
    Prilikom izgradnje Burj Kalife (najvise zgrade na svetu) svaki radnik je bio vezan sa cetiri unakrsne aluminijumsko impregnirane sajl napravljene od T22 materijala vezanim na cetiri stabilne tacke , svaki radnik je imao na sebi minijaturnu kameru sa senzorom da se u svakom momentu otprati gde se nalazi , svaki radnik je imao dugme na odeci koje stisne u slucaju opasnosti , itd..
  • Marijana

    25.03.2019 11:30
    RIP
    Tema o kojoj se jako malo priča, a smrti ekspresno zataškavaju. Težak, malo plaćen posao, gradilišta izgledaju kao razrušeni objekti u Siriji, prašnjavo, prljavo, neobezbeđeno. Treba malo prošettati i videti kako izgledaju građevine u civilizaciji. U svim oblastima je tako, jer rade nestručni ljudi, "gazde" štede i podmazuju tamo gde treba. Tako je i u poljoprivredi, ne znamo šta jedemo jer otrovima barataju diletanti zaposleni kod novih zemljoposednika, niko neće da plati zaštitara, jer što bi kada može i bez toga. Svake godine nas pomor pčela upozorava, kao i otrovane životinje po ataru, ali nikom ništa. Upropastismo se, mi, a ne Nato i kemtrejlsi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna