Autor: BBC News na srpskom

BBC
29.03.2019.
11:53 > 12:00
Zajednički problem vraćanja ovih kredita različito je rešen u Hrvatskoj i Crnoj Gori, dok se još čekaju rešenja u Srbiji i Bosni i Hercegovini.
  • Gane

    30.03.2019 16:11
    Nije prvi put
    Treba svakako pomoći ljidima. Bili su prinuđeni da obezbede kakav takav smeštaj. Nisu imali priliku da otkupe stan za par stotina maraka. Vraćena je hazardska štednja kod Dafine i Jezde pa treba pomoći i za stambene kredite
  • Адвокат

    30.03.2019 16:03
    Велика грешка
    Правите велику грешку када пишете да се ради о кредитима у швајцарцима, јер се уствари ради о кредитима исплаћеним у динарима а индексираним у швајцарским францима. Банке су исплаћивале динаре а индексирале су их у швајцарске франке, односно главни диг, камате и рате за исплату везивале су за страну валуту - швајцарски франак.
  • Mladjan

    29.03.2019 13:24
    Kredit
    Treba podici kredit koji ne mozes da vratis,, strajkujes gladju i kukas i kredit vrati drzava odnosno Oni koji nisu uzeli kredit!
  • Dejan

    29.03.2019 13:01
    Solidarnost
    Treba pokazati solidarsno prema ljudima kojima je to jedina nekretnina koju poseduju, ukoliko su ostali bez posla, razboleli se, samohranim roditeljima, takvima treba pomoći bez obzira u kojoj valuti je kredit, može biti i dinarski i euro i švajcarac ti ljudi su u problemu za koji su i sami doprineli, ne bi smeli zajedničkim novcima pomagati samo one koji su podigli kredit u švajcarcima i to bez obzira koliko nekretnina poseduju

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna