Autor: BBC News na srpskom

BBC
10.06.2019.
17:23 > 18:23
Preteća pisma, svađe, brojne ostavke, pa čak i nedavni fizički napad na jednog upravnika zgrada u Beogradu pokazuju veliku dozu nepoverenja građana prema novoj profesiji.
  • @/

    11.06.2019 15:53
    A kakve veze tvoj komentar ima s tekstom? Jesi hteo kad si bio mali da budes doktor, ali nije isla skola? Hajde mani se mrznje lekara, to ionako nije unosno zanimanje, bolje se uclani i botari, za to bar imas kapaciteta.
  • Novosadjanka

    11.06.2019 14:37
    Ma kako da ne, mnogo su naivni...nit' sta rade nit' sta resavaju, izmisljeno zanimanje za kojekakve prevarante. Navikli da ih niko nista ne pita a lova se samo ,,deli"...cim trazis odgovor pocinje izigravanje zrtve. Odvratni ste!
  • haha

    11.06.2019 08:05
    Ma mukice. I još moraju 10% plate da vrate u stranku. More mrsh. (da ne bude zabune, upravnik zgrade je neophodno da postoji zbog zgrada u kojima ima previše nenormalnih ljudi za dogovor, ali način biranja ovde je problem, kao i obično)
  • Ivana

    11.06.2019 07:07
    Sve je korumpirano do bola
    "Profesionalni upravnik" za 150 eura koliko kostataju testovi i 50 postavljenih pitanja na testu bez provere kriminalnog dosijea da li je taj ubica,silovatelj,reketas,normalan,polunormalan,bez provere psihijatra i psihologa,bez provere o pripadnosti politickoj stranci i bez ikakvog prilaganja detaljnog plana rada sta ce raditi nakon dobijanja zvanja"upravnika" i bez ikakvog ogranicenja u broju zgrada koje ce taj "upravnik" odrzavati nebitno da li su to zgrad od 5 stanova ili 105 stanova?.



  • Podsetnik

    11.06.2019 00:10
    Samo gledajte i cutite
    10.000 eur jepolisa bez obzira da li imate 1 ili 100 zgrada što je apsurd.
    Zakon je loš i napravljen je za finansijski jakeanepocetnike gde nijedopusteno da profesionalni upravnik pravi ugovor o delu i plaća porez nego mora da ima firmu a početnici nemaju toliko zgrada pa nemogu da rade.
    Zakon jepunrupaa najgora je da se pravila usvajaju sa 100% glasova.
    Sada posto je napravljen monopol obratite pažnju sledi poskupljenje usluga jer gradjani nisu slušali upozorenje da im isti ne upravljaju i održavaju zgradu.. Mislim da je kasno jer je smenjivanje teško izvodljivo a monopol i kartelski dogovor su već napravljeni.
    Od septembra najkasnije ćete osetiti po svom džepu sve.
  • /

    10.06.2019 23:24
    /
    pa trebali su uciti skole da budu lekari pa da strajkuju kadgod neko udje u ordinaciju bez kucanja
  • gdfgd

    10.06.2019 22:06
    Nije mi jasno, čemu forsiranje ove teme u smislu "novo zanimanje"? Kakvo crno novo zanimanje, predsednici kućnog saveta postoje od vajkada, malo izmenili zakon i sve ostalo je isto. Čemu ovo podizanje tenzije? Budi predsednik pa onda pljuj po ovom zanimanju, a ne bez argumenata. Svi su pametni za tastaturom.
  • Labud

    10.06.2019 21:25
    Evo suzu cu pustiti koliko im je tezak posao. Da su vise glasova namakli i vise plakata polepili bili bi u nekom JKPu.
  • Da

    10.06.2019 21:16
    Da
    Izmisljeno zanimanje za naprednjacke poslusnike...zaboravili samo da je narodu dosta da placa lelemude
  • Adonis 79

    10.06.2019 21:06
    Hohštapler
    Imali mi upravnika iz sopstvenih redova. Skupština stambene zajednice za izbor nikada nije ni zakazana ni održana. Nadležnim podneo falsifikovani zapisnik I upisao se u registar. Ponovo napravio falsifikat od zapisnika po kome je doneta odluka o ogromnoj naknadi za tekuće održavanje. Dve godine je trošio novac sa računa stambene zajednice, a nije mogao predstaviti ni jedan račun kojim bi opravdao utršena sredstva. Većina je znala za sve ovo ali nije htela,osim malog broja, da pokrene postupak smenjivanja, a on sam nije hteo I pored svih dokaza da podnese ostavku. Najzad je I to učinio I zabrali smo profesionalnog upravnika. Krenulo je malo na bolje, ali ne dovoljno, jer su mu ostali nasleđeni mnogobrojni problem. a izgleda da iste poslove obavlja u većem broju zgrada, te ne može da stigne da posveti odgovarajuću pažnju za razrešavanje nagomilanih problema. Sudeći po ovome izgleda da je svim upravnicima osnovni cilj da se na što lakši način domognu novca sa računa stambene zajednice.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna