Autor: BBC News na srpskom

BBC
12.06.2019.
08:02 > 09:00
Kosovski Albanci i Srbi su zbog bombardovanja imali izbor da odu ili ostanu na Kosovu. Kako posle 20 godina gledaju na to doba.
  • Обсервер

    12.06.2019 10:54
    Сендвич
    ББЦ и даље убацује у ''сендвич'' да би прогутали то, зашто је дошло до бомбардовања. Наводно су трајале вишемесечне борбе ЈНА и ОВК нелегалних паравојних јединица, који су били на ивици истребљења, а онда је велики спонзор и велики тата пружио руку спаса и демократије, сејао смрт по свом рецепту, када је заобишао ''Међународну заједницу'' којом се буса у прса, када је њима то потребно. Конклузио, ''ко је јачи, тај табачи''''! Све остале приче су ''гарнирунг'', како горчину вашег ''Сендвича'' не би осетили читаоци. Само тако наставите, корак, по корак, док не докажете, да је Србија напала НАТО. ПС. Подсетите нас у неком чланку, какав је фактор Савет брзбедности у УН.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna