Autor: BBC News na srpskom

BBC
17.06.2019.
16:46 > 17:00
Kalemegdan i park Ušće trebalo bi da poveže gondola. Ko joj se protivi, zašto i šta Beograd dobija, a šta gubi.
  • Мунгос

    17.06.2019 19:04
    Лако је оном било да се баци пред багер на Топличином венцу.
    Нек се баци сада испод гондоле ако сме.
    Овој госпођи из Козе Ностре треба рећи да је баш „велика“ ствар ако UNESCO неће да прими Калемегдан са гондолом. Нормалан човек не нуди никоме то своје добро, и са гондолом, и без гондоле. Овој компромитованој светској организацији. Јер ако UNESCO прими Калемегдан од нас, одмах ће да га упише као власништво Еугена Савојског, а остали могу да се пуше.
    Академчићи САНУ се нешто пробудили, па почели да форсирају идеологију свог недостојног председника Костића. Па као разумеју се у савремене изгледе гондолских градова. А када је њихов председник Хајдин правио мост на Ади, није им сметало. Ћутање је тада било злато.
    Наравно и жутим паткицама није то сметало, јер се тамо уградио градоначелник Ненад Богдановић. И Ђики, овај што је инвентар свих реалитија на улицама града Београда.
  • Dron

    17.06.2019 17:38
    Bolje da uvedu dronove, koji će lenje turističke stražnjice jednog po jednog, u sedištima, prenositi na Kalemegdan.

    Em lepo, em korisno, em se ne naružuje ništa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna