Autor: BBC News na srpskom

BBC
02.10.2019.
21:49 > 22:00
Postoji grupa naučnika i doktora koji su pisali Evropskoj uniji tražeći da se postavljanje 5G mreže zaustavi
  • Predlog

    03.10.2019 18:40
    Izuzetno je dobra i zdrava i treba montirati bazne stanice u kućama ljudi koji potpisuju ugovore.
  • jova limanac

    03.10.2019 09:03
    Kada se pojavila 3G mreža, mnogi su koristeći 2G mrežu širili priču o štetnosti 3G mreže. Kada je 4G mreža krenula u ekspanziju, opet su svi koristeći 3G mrežu pronosili jevanđelje o opasnostima 4G mreže. Danas smo u situaciji da se o rizicima 5G mreže prenosi priča putem 4G mreže. Plus što se koristi prednost satelita u orbiti da se priča o tome kako je Zemlja ravna ploča. I da koristeći sve benefite moderne medicine pričamo kako ona ništa ne valja. Tako su i nekad matematički dokazivali da je let mašina težih od vazduha nemoguć, iako su braća Rajt koju godinu pre toga dokazala suprotno, a danas je sasvim normalno (mada ne baš u zemljama sa našim nivoom BDP) da sedneš u avion i otputuješ negde. Pričalo se i tome da ljudsko telo neće izdržati brzine veće od par desetina km/h, danas je sasvim normalno da kolima putujemo 130, a vozovima (opet ne u našoj državi) i nekoliko puta brže. Tako da dokle god imamo nove tehnologije, biće i zabrinutih "stručnjaka" koji će koristeći pseudonaučne metode dokazati zilion opasnosti istih...
  • ex chapman

    03.10.2019 08:41
    zdravlje
    najbolje za zdravlje je "otkačiti" se od svih "blagodeti" modernih tehnologija: od hemikalija, od raznih talasa (radio i ostalih), od svih izvora zračenja, od svih zagađenja, vode, vazduha, zemljišta i hrane; skloniti se od buke i gradova prenatrpanih ljudima koji nose razne klice, od flaša od toksične plastike u koju pakuju "izvorsku" vodu... organska hrana po ceni 10 puta većoj od "obične". ne tako davno u Srbiji je organska hrana bila obična (u UK malo davnije). prvo su zagadili hranu da bi sad mogli da nam nezagađenu hranu prodaju papreno. jel zna neko uopšte koliko je Sv. Petra koštala kajgana? u Sainsbury's 6 organskih košta £1.60. koliko je u Srbiji?
  • Nesa

    03.10.2019 06:35
    Ah
    Svaka neprirodnost je dobra jer razboljeva i donosi profit od "lecenja".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna