Autor: BBC News na srpskom

BBC
11.08.2020.
23:28 > 00:00
Ona je tako postala prva crna žena koja će se naći u trci za tu funkciju.
  • Ginger Pig

    12.08.2020 13:49
    Harris has also proven to be a very determined and aggressive interrogator during her time in the US Senate. Donald Trump clearly remembers this, as he remarked on Tuesday evening that he thought Harris was "extraordinarily nasty" to his second Supreme Court nominee, Brett Kavanaugh.

    Trump may not like it, but nasty may be exactly what Biden is looking for this autumn.

    Znaju Republikanci jako dobro sa kim imaju posla i ko ce im suditi kad izgube izbore.
  • Hm

    12.08.2020 07:49
    Meni je bilo žao kad je suspendovala kampanju jer nije imala više novca. Ali bilo je 3-4 dobrih kandidata. Warren je izgleda imala plan za sve situacije, Yang je imao plan za nadolazeće probleme. Ali Bernie je bio za mene najpozitivniji i nahumaniji.
  • Јое

    12.08.2020 07:32
    Квалитети
    Осим што је жена и црне боје коже, да ли има још неке квалитете? Нема.
    Оном дементном Бајдену неће ништа помоћи да победи на изборима, чак ни комунистичка револуција коју покушава да изведе у САД.
  • Serbia for Trump

    12.08.2020 00:26
    Smehotres
    Mislim da bi šanse alchajmerovca Bajdena bile manje loše da je za potpredsedničku kandidatkinju odabrao Opru (Vinfri). Ova Kamala je bezlična lutka koja treba da nekako veoma važnu swing-state Kloridu okrene demokratama. Providno, jadno i - što će se početkom novembra videti - uzaludno...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna