Autor: BBC News na srpskom

BBC
02.09.2020.
12:15 > 13:00
Utisci posle prvog dana škole- briga, zbunjenost i trema, kažu učenici, roditelji i nastavnici.
  • Realno

    02.09.2020 16:43
    sloboda narodu
    Puna, potpuna PODRSKA za sve roditelje koji su protiv ovih budalastina od maski i maltretiranja dece!
    Dok se normalan narod u svetu bori za slobodu od ovog ludila, stidim se kad vidim koliko je ogranicenih ljudi medju nama.
    Smrt Covid-nacizmu, sloboda narodu!
  • Naše iskustvo

    02.09.2020 14:08
    Bože ima li te
    Evo našeg iskustva:
    1. Starija ćerka, 8. razred - razredni nije došao da ih poseti jer prvog dana ne predaje svoj predmet, a sutradan će videti drugu polovinu razreda. Ne stiže, predaje fizičko.
    2. Mladji sin, 5. razred - došla iz škole a nijedan nastavnik im nije objasnio šta da rade i kada da gledaju TV program.
    Čujem da im niko ne objašnjava da se gradivo gleda na TV-u kada ne idu u školu, ne podstiću ih da hvataju beleške, ne govore da će to proveravati... Jadna deca.
  • Nesa

    02.09.2020 13:12
    Svi se bude samo mi cutimo
    U Bugarskoj veliki anti diktatorski i anti vladini protesti narod nema za hleba NIKO NE NOSI MASKE IKO cak i policija u SRBIJI U SKOLI OBAVEZNE MASKE ZA DECU OD 7 godina https://www.youtube.com/watch?v=aCWb6hN5K2Y Gledajte gde je svest jednih Bugara stigla.A gde smo mi na samo 300 km odatle od Sofije?Gde smo mi Srbi u celoj toj prici.NIKO MASKU ! A u Srbiji roditelj koji skine masku detetu pred skolom pretnja da ce biti pozvan centar za socijalni rad da MU ODUZME DETE JER JE NESAVESTAN RODITELJ.Posle se neko ljuti kada nam stranci kazu da SMO NAJVECA BUDALE od naroda koja su ikada hodala Evropom u zadnjih 30 godina a mi mislimo da nas mrze i da je ceo svet protiv nas.POGLEDAJTE GORE PRENOS UZIVO KAKO SE JEDNA BUGARSKA BORI ZA BOLJE SUTRA.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna