Autor: BBC News na srpskom

BBC
19.04.2021.
09:02 > 10:04
Inicijativama da se nekim zemljama u razvoju dozvoli da same proizvode vakcine usprotivile su se bogatije zemlje koje žele da zaštite pravo na intelektualnu svojinu i medicinske patente.
  • Dragan

    19.04.2021 14:34
    Ah
    Zaštita intelektualne svojine nije id juče,praktično traje više id 10g.Ne zaboravite-ne smete da skidate filmove,programevako ne platite vlasniku koliko on traži iako je stavio to na interbet tj na izvolte (interbet nije magacin).Ako to uradite sledi vam tužba za krivično delo.Time je Kine sklona koja svake god uništi na hilhade hard diskova zbog ne legalnog preuzinanja.Rusija je sklona hakerusanju i krađi svojine.
  • Јое

    19.04.2021 11:06
    Теорија завере
    А када ми тврдимо да има нешто сумњиво у вези са вакцинама, онда се то проглашава за теорију завере, а они који говоре о томе за мрске "антиваксере".
  • Limun

    19.04.2021 10:23
    Pa te zemlje su i postale bogate pljačkom, ubijanjem i silovawem siromašnih zemalja. Ne razumem kako neko uopšte i misli da su voljni da pomognu?????

    Da bude svima jasno za tih par najbogatijih zemalja evrope i ameriku stanovnici afrike, azije i evrope istočno od Nemačke i Austrije NE POSTOJE. To su samo brojke, za njima se ne plače, ne tuguje, za njima se ne farbaju fejsbuk stranice, za njih nisu nužni lekovi i njihov život je potpuno nebitan. Nisu bitne ni poplave ni monsuni ni cunamiji ni pljačke ni diktatorski režimi ni ekologija ništa ali NIŠTA jer za njih da ponovim oni NE POSTOJE.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna